Βetacryl

Ακρυλικό τσιμεντόχρωμα υψηλών προδιαγραφών, με εξαιρετικές αντοχές στα αλκάλια

Βetacryl

Βetacryl

Τσιμεντόχρωμα ακρυλικής βάσης, υψηλών προδιαγραφών, εξαιρετικής ποιότητας, κατάλληλο για την προστασία κάθε εξωτερικής, αλλά και εσωτερικής αλκαλικής επιφάνειας, όπως εμφανές μπετόν, τούβλα, σοβάς, αμιαντοτσιμέντο, τσιμεντοκονία, μαρμαροκονία, ασβεστοκονία, κ.λπ.

Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και παρέχει μακροχρόνια προστασία στις επιφάνειες που δέχονται έντονες κλιματολογικές καταπονήσεις από ηλιακή ακτινοβολία, βροχή, καυσαέρια, κ.λπ. Οι εξαιρετικές αντοχές του στην υγρασία, τη βροχή και το χιόνι το καθιστούν ιδανικό προϊόν για τη βαφή κτιρίων σε παραθαλάσσιες και ορεινές περιοχές.

Χρήση Σε παλιές και νέες αλκαλικές επιφάνειες, όπως εμφανές μπετόν, αμιαντοτσιμέντο, τσιμεντοκονία, μαρμαροκονία, ασβεστοκονία, τούβλα, σοβάς, κ.λπ.
Απόδοση Περίπου 12-14 m2 ανά λίτρο, σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες, ανάλογα με την κατάσταση της επιφάνειας και τον τρόπο εφαρμογής.
Στέγνωμα - Επαναβαφή Το χρώμα στεγνώνει επιφανειακά σε 1-2 ώρες. Επαναβάφεται μετά από 3-4 ώρες. Οι χρόνοι στεγνώματος και επαναβαφής εξαρτώνται από τις συνθήκες του περιβάλλοντος (θερμοκρασία - υγρασία). Αποφεύγετε την εφαρμογή σε θερμοκρασίες μικρότερες από 10οC.
Αποχρώσεις Διατίθεται σε λευκό, γκρι σκούρο και κεραμιδί.
Συσκευασίες 750 ml. / 3 lt. / 10 lt.

Δείτε επίσης στην κατηγορία:

  Acrylic Paint Elastic

  Acrylic Paint Elastic

  Acrylic Paint Matt

  Acrylic Paint Matt

  Acrylic Paint Thermoelastic

  Acrylic Paint Thermoelastic

  Acrylic Paint

  Acrylic Paint

  Decocryl

  Decocryl

  Durocryl Fiber Flex

  Durocryl Fiber Flex

  Durocryl

  Durocryl